Aici gasesti Oferta Corecta !
| Home | Oferta | GRATIS | Comenzi | Intrebari frecvente | Servicii Web | Noutati | Despre Noi | Contact |
WizSalco - Program gestiune clienti,contractare,
facturare incasare utilitati

WizSalco este solutia perfecta daca sunteti furnizor de produse sau servicii pe baza de abonament. WizSalco va gestioneaza clientii, memoreaza contractele, emite periodic facturile, conform contractelor, gestioneaza platile si va ofera in orice moment o situatia exacta.

Vom face o descrierea a modului in care a fost conceputa sa functioneaza aplicatia WizSalco:

I. Modul Gestiune Clienti Emitere Contracte
Asigura introducerea datelor de identificare ale clientilor in baza de date, cu serviciile contractate. Clientii se pot grupa pe mai multe categorii de exemplu agenti economici si abonati casnici.
Principalele date referitoare la clienti care sunt stocate si gestionate in baza de date sunt :
-tip abonat (agent sau casnic),
-date identificare abonat (nume, prenume/denumire unitate)
-datele locului unde se furnizeaza serviciul
- numar si data contract
- serviciile si cantitatile contractate, reduceri, locul de trimitere a facturii, etc.
Pentru agentii economici se pot introduce in plus date specifice CUI, denumire, adresa, cont banca,telefon, etc. precum si date de identificare a reprezentatului legal.
In formularul de adaugare/modificare/stergere clienti, aplicatia ofera facilitatea de listare a contractului pe o imprimanta de tip laser, dupa modelul furnizat de beneficiar. Tot aici se pot opera modificarile serviciilor contractate si se permite emiterea de facturi la cerere in cazul in care se doreste acest lucru.

II. Modul Facturare asigura calculul si tiparirea periodica a facturilor clientilor. Emiterea facturilor se va face intr-o data stabilita de beneficiar (recomandat ultima zi lucratoare din luna cand se va face si inventariere). Facturarea se face pe tipuri de clienti, operatorul va furniza plajele de serii de facturi disponibile, aplicatia realizeaza calculul in functie de parametrii (servicii contractate, curs valutar, perioade de intrerupere, penalitati la facturile restante etc..) si genereaza borderourile de verificare si dupa confirmarea corectitudinii acestora se vor tipari facturile pe formularele fiscale allocate confirmandu-se deasemenea corectitudinea tiparirii.Tiparirea se face pe formulare fiscale personalizate: factura cu chitanta de incasare de tip tehnica de calcul iar imprimarea se realizeaza pe imprimanta matriceala.
Aplicatia permite selectia si listarea cantitativ si valoric a facturilor emise, inclusiv jurnalul de vanzari si vanzarea pe tipuri de servicii.Tot in cadrul modului de facturare sunt disponibile optiunile pentru anularea facturilor gresite, emise in luna de lucru. Pentru facturile eronate, emise in lunile anterioare aplicatia permite emiterea unor facturi de stornare. De asemenea aplicatia permite generarea borderourile cu facturile anulate/stornate. In acelasi modul se permite introducerea in baza de date a unor facturi emise manual sau a unor facturi ocazionale acestea urmand sa fie gestionate automat de aplicatie.

III. Modul transfer gestiune facturi
Deoarece facturile pot fi insotite de chitante (au valoare) acestea vor fi trecute de la un gestionar la altul iar aplicatia permite listarea borderourilor de transfer si inventarierea facturilor cu chitantele de incasare pentru aceste operatii.
IV. Modul incasare facturi
Modulul de incasare a facturilor permite incasarea prin casierie sau prin bancile societatii in mod sau prin puncte de lucru care nu sunt in reteaua locala (Mod Offline).In mod normal incasarea prin casa permite casierului sa incaseze facturile in ordinea emiterii lor, dar in cazuri speciale, beneficiind de anumite drepturi, este prevazuta o functie care permite incasarea facturilor in alta ordine. Aplicatia permite si incasarea partiala a facturii.
In vederea incasarii prin casa/banca clientul poate fi identificat dupa codul de client (cod tiparit pe factura) sau dupa nume. In modulul incasari se permite modificarea sau corectia datelor operate numai pentru luna de lucru. Tot in acest modul se vor putea genera borderouri cu incasarile zilnice, pe diversi utilizatori (casa banca) si inventarele (lista facturilor restante) la o anumita data pe tipuri de clienti sau centralizat.

V. Modul consultari diverse
In acest modul se pot identifica clientii dupa diverse criterii. Pentru fiecare client se pot consulta facturile, platile, restantele, etc. din baza curenta sau din arhiva aplicatiei.

Accesul in program se face cu autentificarea utilizatorului fiecare utilizator are drepturi configurabile la resursele aplicatiei.

Aplicatia WizSalco este inregistrata la ORDA in registrul programelor de calculator, prin urmare firma noastra acordand clientilor sai drept de utilizare legala prin contract de licenta.
Deasemenea firma noastra acorda parametrizare in functie de beneficiar, asistenta si upgrade pentru aplicatie la cerere sau pe baza de contract.

La cererea dvs. firma noastra va ofera posibilitatea de a evalua performantele si posibilitatile programului WizSalco, inainte de a cumpara dreptul de folosinta. Aceasta oportunitate de "Incearca inainte de a cumpara" impreuna cu satisfactia clientilor nostrii reprezinta garantia ca acest produs va acopera necesitatile.

WizSalco este o aplicatie foarte complexa si am punctat aici doar cateva caracteristici, daca va intereseaza o aplicatie puternica de facturare si incasare nu ezitati sa va programati pentru o prezentare.

Pentru demo, mai multe informatii, sau pentru a comanda programul folositi [formularul de comanda] sau telefoanele disponibile in pagina [Contact]


| Home | Oferta | GRATIS | Comenzi | Intrebari frecvente | Servicii Web | Noutati | Despre Noi | Contact |

| Prelucrarea datelor cu caracter personal | Politica de Cookies |

Copyright 2002-2018 Wiz Soft SRL Fagaras